Шаблон за хранене

Има хора които обичат да следват конкретна структура на хранене. За тях е важно да знаят точно какво, как и колко. Те обичат да се подготвят предварително и не оставят нищо в ръцете на съдбата. Такива хора най-добре се справят следвайки конкретен хранителен режим. Има и хора, които обичат спонтаността. За тях е важно да имат свобода на избор и възможност да се движат по-течението.  За тях, по-добрият вариант – доставящ им както целите за здраве и физика, така и свободата на избор и спонтанност, е умението да правят по-добри избори, независимо в каква ситуация се намират. И те биха могли да го постигнат ако са обучени за това, как да изваждат най-доброто от всяка ситуация. За тях най-добро би било нашето обучение за хранене. Ако вие не спадате към нито една от тези групи, а по скоро се намирате някъде по средата – имаме решение и за вас – нашият хранителен шаблон!

Искате ли да отслабнете? Да изградите мускулна маса? Да подобрите здравето си и увеличете възможностите си? Проектиран, разработен и тестван в изследователската лаборатория Precision Nutrition – и доказано ефективен с хиляди клиенти – това е шаблонът за хранене включващ калории, порции и макроси.

Той взема в предвид:

  • Вашите лични данни (ръст, възраст, тегло, пол)
  • Нива на физическа активност (както ежедневно движение, така и целенасочените упражнения)
  • Датата, до която искате да постигнете целта си
  • Променящият се и адаптивен характер на човешкия метаболизъм (основно предимство на този шаблон)

 

След това изчислява вашите ежедневни макроси, комбинирайки горните данни с допълнителни фактори, включително вашите:

  • Хранителни и фитнес цели (загуба на тегло, покачване на мускулна маса, прекомпозиране на тялото, по-добро здраве, по-добри показатели за производителност)
  • Хранителни предпочитания (палео, кето, вегетарианци, изцяло на растителна основа, средиземноморски и, разбира се – хранещи се с „всичко“)
  • Предпочитание за макронутриенти (балансирано, ниско съдържание на мазнини, ниско съдържание на въглехидрати или почти всяко друго макронутриентно съотношение, което желаете)

Но ето причината този шаблон да е наистина революционен: След като изчислим вашите нужди от калории и макронутриенти, в шаблона ще преобразуваме тези числа в порции храна, които са еквивалентни на големината на части от ръката ви. (По-конкретно, дланта, юмрука, шепата и палеца.)

Резултатът: Ако изберете, можете да пропуснете претеглянето и измерването на храната си – както и записването на детайлите на всяко хранене в приложения за проследяване на калории и макроси. Вместо това можете да използвате нашата система за проследяване чрез частите на ръцете, за да постигнете своите калорийни и макро цели.

Този уникален подход отнема неприятностите от проследяването на калории и макроси, като ви улеснява да отслабнете, да натрупате мускули, да се храните по-здравословно и да подобрите ефективността си в ежедневието и тренировките.

Това може да ви помогне да:

  • Ядете правилното количество калории и макроси за вашите цели
  • Разберете подходящите размери на порциите
  • Подобрите своите избори на храна и хранителни навици

Ето защо този шаблон е толкова ефективен. Той ви дава план за хранене с който да постигнете целите си, и в същото време ви помага да развиете уменията, от които се нуждаете за да се храните добре за цял живот!

Цена: 49.99лв

За да се храните по вашите правила, с любимите си храни и все още да получавате страхотните резултати, които заслужавате.