Коя е най-добрата диета?

Тази, която можете да следвате последователно през целия си живот, независимо какво се случва. В повечето случаи, хранителните планове са опит за краткосрочно решение на дългосрочен проблем, който всъщност не е никак лесен за разрешаване. Въпреки това, в някой ситуации и за някой хора, тези планове могат да бъдат началото и мотивацията за един по-здравословен начин на живот, както и завършваща нотка на дадена цел за физика или спортно представяне. Ако сте човек, който обича да следва дадена структура и точно предначертан път, хранителните режими са правилният избор за вас. Ако не обичате свободата ви да бъде нарушавана, този подход може би не е за вас и е по добре да се насочите към нашето обучение за хранене.

eating by design lunchbox menu for kids leftover past

Хранителните режими, които изготвяме са съобразени с вашите лични предпочитания, както и целите които се стремите да постигнете. За да бъдат максимално ефективни и удовлетворяващи за вас, ще получите въпросник чрез който да се запознаем по-добре с вас и вашите цели. След това ще изработим вашият хранителен план и ще го пуснем в действие за 2 седмици, като следим резултатите, които ще използваме като обратна връзка за коригиране.  14 дни е перфектният времеви диапазон за равносметка и съответно коригиране.  През този период ще следим както обективни фактори(тегло, талия и други мерки на тялото), така и субективни фактори(удовлетворение от храната, повече енергия, по-добър сън, по-добро възстановяване). Ако смятате, че това е правилният подход за вас, имате нужда от повече структура във вашето хранене или просто не искате постоянно да мислите какво да ядете:

Цена: 79.99 лв

Изготвен специално за вас, вашите нужди и цели! В него ще получите точно описание на това което трябва да ядете за да постигнете целите си!