Обучение в храненето

Защо изграждане на полезни навици вместо хранителен план?

Изграждането на полезни и здравословни навици е новото и по-успешно средство за влизане във форма и трайни резултати. Използвайки опита и знанията за храненето и психологическата настройка, която ви е нужна за да успеете, аз ще ви помогна с това да се храните и движите без да е нужно да мерите всеки залък или да следвате строга програма за физически упражнения.

Предимствата на този
подход
:

·    Не ви се налага да мерите грамажи

·   Няма нужда да смятате калории/вещества

·    Не се налага да се лишавате от любими храни

·      Получавате всекидневни уроци

·     Получавате всекидневни задачи/навици

·   Подсигуряваме, че тези задачи/навици са значими и лесно
постижими за вашия начин на живот

Недостатъци:

·       не е най-бързото решение(въпреки това, е трайно и ви учи на умения за цял живот като подсигурява, че ще задържите резултатите които постигате).

·        Не е оптимално решение при високи цели(като състезания изискващи много нисък процент подкожни мазнини или подготовка за елитно ниво състезания), въпреки това всеки успешен спортист следва този начин на живот.

Какво по-точно ще получите:

Система за изграждане на здравословни навици. Всекидневно ще получавате уроци свързани с тези навици и всеки навик ще е трае 14 дни(в които ежедневно ще практикувате с цел – устойчивост). Лично ще следя как се справяте с избрания план, ще коригирам когато и каквото трябва и ще ви помагам с коментари и съвети. Ще определим кое се счита за прогрес и как ще го следим, както и периодични срещи за отразяването му.

Какво се изисква от вас:

  • Да попълните въпросник, който ще получите при записването си с цел да ви опозная по-добре, за да мога да подбера оптималния за вас начин на хранене.
  • Да прочитате всекидневно уроците си и да изпълнявате задачите(навиците) за деня, за да мога да следя как се движите в процеса и своевременно при нужда да реагирам и коригирам посоката.

Няма конкретно време

Често ме питат „колко време ще продължи този процес“?  -Зависи.

Моля прочетете внимателно следното:

Всеки, който ви гарантира резултат за фиксиран период от време, ви продава лъжа. Вашето пътуване и резултати са уникални и индивидуални.

Опитът да поберете пътуването ви в предварително зададена времева рамка, само добавя стрес към вече трудния процес…Не го правете! Вместо това разберете, че сте уникални – и това е вашият начин на живот. Нещата, които ще се случват или няма да се случат в близкото бъдеще, не могат да бъдат предвидени. Програмата, която ви представям в момента е едно различно решение, на което може би не сте били изложени до сега. Когато поставяте цели в пътуването си към по-добро тяло, здраве и форма, задайте цели ориентирани към процеса, а не към крайния резултат…Вашият хранителен стремеж не трябва да бъде определян от цифрата на кантара всяка сутрин…Той също така, не трябва да се  определя от отражението в огледалото или това, колко сантиметра от талията сте загубили. Вместо това, определяйте успеха си, само чрез действията които полагате.

  • Изядохте ли планираната си храна?
  • Набавихте ли си достатъчно сън?
  • Управлявахте ли стреса в живота си?
  • Намерихте ли време за движение?

И най-важното – вашият живот по-добър ли е заради усилията, които полагате?

Вие може да контролирате само следващото действие, което трябва да предприемете. Вашата диета не трябва да е еднаква с тази на всички останали. Тя не трябва да се основава само на физиката ви. Тя трябва да е прогресивна, пропорционално с вашето развитие в процеса. Въпреки това, като хора е нормално да искате да се сравнявате с други хора. Ще прибягвате до мисленето, че ако дадена програма работи за някого, тя трябва да работи и за вас. Не го правете – дръжте главата си наведена, останете фокусирани върху вашия процес и в крайна сметка ще откриете своя успех.

Просто, но не и лесно:

Не забравяйте да вървите стъпка по стъпка, със старание да подобрявате всяка една от тях, ежедневно. Спрете да поставяте ненужни времеви ограничения върху себе си… Направете план и след това действайте! Това е било и ВИНАГИ ще бъде в основата на успеха. Отделете малко време и се върнете към основните неща.  Не усложнявайте прекалено много и се НАСЛАЖДАВАЙТЕ на  пътуването – обещавам, че успехът ви очаква.

Цена: 79.99лв месечно

Основата на програмата се състои от 12 навици, всеки траещ 14 дни или общо - 6 месеца. Това са фундаменталните навици, необходими от всеки който иска да научи как да се храни за да постига целите си до края на живота си. След това(ако все още имате нужда) продължаваме да работим заедно върху дадени цели и навици, които вие искате или смятате, че трябва да придобиете. Можете да прекъснете участието си в програмата по всяко време, ако сметнете, че вече нямате нужда от нея или не ви задоволява.