Хранителни програми

Ние предлагаме:

Хранителни режими

Създадени специално за вас, вашите нужди и цели! С тях ще премахнете уравнението на това какво, колко и как и ще преминете направо към действието. Те са за хората които предпочитат и могат да следват стриктно даден модел на хранене и предпочитат по-структуриран начин на живот.

Шаблон за хранене

В него ще получите описание за това, как да създавате ястия за вашите цели, базирани на вашите антропологични данни, цели и начин на живот. Ще разберете точно от колко храна имате нужда и как да я разпределяте. Този метод е подходящ за хората, които не обичат да бъдат ограничавани в изборите си на храна, които обичат разнообразието, но все още гонят дадени цели относно физиката и здравето си.

Обучение в храненето

Този метод представлява система базирана върху придобиването на дългосрочни здравословни навици, чрез ежедневно практикуване и наставление, което ви учи как да се храните за да постигате и подобрявате вашата физика, психика, здраве и тяло, и да задържите резултатите с вас, за цял живот.

Подкрепа и отчетност

Защото резултатите ни винаги са по-добри, когато получаваме подкрепа, наставление и мотивация, и знаем, че не сме сами в борбата която водим.